+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 9+ a
Bränd: LEGO HARRY POTTER
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Fännid saavad näidata oma uhkust Ravenclaw Brotherhoodi üle selle LEGO® Harry Potteri Ravenclaw Brotherhoodi kodubaari (76411) komplektiga. See sisaldab plaati, millel on trükitud Ravenclaw Brotherhoodi hari ja riputuselement seinale kinnitamiseks. Plokkidest konstrueeritud baari avamisel avaneb detailne reproduktsioon Ravenclaw Brotherhoodi ühisest ruumist. See sisaldab lauda, ​​raamatut, 2 istet ja 2 lampi ning Ravenclaw tiaarat. Libisev kõrgendatud seljatugi loob suurejoonelise kolmemõõtmelise efekti sügavuse illusioonist läbi akende ja hõõguvast leegist kaminas. Tõsta stseen ellu Cho Changi, Luna Goodwilli ja Michael Korneri minifiguuride ning Cornish Fairy elemendiga.

Kogutav mänguasi

See hõlpsasti kaasaskantav LEGO Harry Potteri mängukomplekt on suurepärane igapäevane kingitus 9-aastastele ja vanematele lastele ning see on üks neljast Sigatüüka kollektsioneeritavast majalipust.

Proovige uut ehitusviisi

Laske oma lapsel LEGO Builder rakendusega alustada lihtsat ja lihtsat ehitusseiklust. Siin saab ta 3D-mudeleid suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja oma edusamme jälgida.

  • LEGO® Harry Potteri Ravenclaw maja lipp (76411). Selle lipu ehitamisega saavad lapsed väljendada oma lojaalsust Ravenclaw Brotherhoodile. Riputage see üles või avage see, et mängida üksikasjalikus ühisruumis.
  • Kolme Ravenclaw Brotherhoodi õpilase – Cho Changi, Luna Geranore’i ja Michael Korneri – figuurid, samuti Cornishi haldja ja võlukepi elemendid.
  • Autentsed detailid. Ravenclaw Brotherhoodi lipuga baari avamisel avaneb ühine ruum, kus on kokkupandav laud, raamat, 2 istet ja 2 lampi ning Ravenclaw Diadem.
  • Maagilised 3D-efektid. Tõstetud selg loob Rowena Ravenclaw piltidel sügavuse illusiooni ning koldes liikuvad pilved ja praksuvad tuled.
  • Lõbus kingiidee igapäevaseks. Kingi see 305-osaline komplekt 9-aastastele ja vanematele Harry Potteri fännidele üllatuseks, sünnipäevaks või pühadeks.
  • Kaasaskantav mäng. Kangi kõrgus on 20 cm, laius 13 cm ja sügavus 3 cm (suletud), nii et see kompaktne komplekt mahub lapse seljakotti ja mängib kõikjal.
  • Digitaalne assistent. Rakendus LEGO® Builder pakub selgeid ehitusjuhiseid. Siin saavad lapsed uute oskuste õppimisel sisse suumida ja pöörata 3D-mudeleid, jälgida edenemist ja salvestada komplekte.
  • 4 kogutavat Sigatüüka maja linti. Lapsed saavad luua oma teibikollektsiooni 76409 Vulture Bunch Society House Tape'i, 76410 Clansman Society House Tape'i ja 76412 Whispering Brotherhood House'i teibikomplektidega.
  • Kõrgeim kvaliteet. LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstuse kvaliteedistandarditele, et tagada nende ühtlane ja usaldusväärne kokkusobivus.
  • Kõige tähtsam on ohutus. LEGO® ehitusklotse testitakse peaaegu igal võimalikul viisil, et tagada nende vastavus kõige rangematele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

76411_lifestyle-646de3c8ed344.jpg

Maagiline lipp esitlemiseks ja mängimiseks

Selle klotsidest kokkupandava lipuga saavad lapsed oma Ravenclaw™ maja uhkelt esitleda. Riputa üles või ava see puhketoas mängimiseks.

76411_hero-646de3d96fbb1.jpg

Käteosavust arendav loovmäng

Lapsed saavad luua oma lummavaid Harry Potter™-i lugusid või lihtsalt detailset maja lippu esitleda.

76411_build-646de3dfdc373.jpg

Neli võluvat lippu, mida koguda

Üks neljast Sigatüüka maja lippude komplektidest: Gryffindor™ (76409), Slytherin™ (76410) ja Hufflepuff™ (76412) on müügil eraldi.

76411_inthebox-646de3e68916f.jpg

Astu uude ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO HARRY POTTER tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76411 LEGO® Harry Potter™ Ravenclaw™ maja lipp - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76411 LEGO® Harry Potter™ Ravenclaw™ maja lipp juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76411 LEGO® Harry Potter™ Ravenclaw™ maja lipp

Kood: 4040101-6200
Ribakood: 5702017413150
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid