+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO CITY
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Lisa laste mängule suvehõngu alates 6-aastastele mõeldud komplektiga LEGO® City Jäätisepood (60363). See on ideaalne jäätisekohvikute ja pidude fännidele, sisaldades jäätiseletti, blenderit, külmkappi ja välist istumisala. Komplektis on ka kaubarattas ja kolm minifiguuri, sealhulgas lõbusas jääkarukostüümis müüja.

Komplektis on digitaalsed ehitusjuhised

Komplektiga on kaasas lihtsasti järgitav illustreeritud ehitusjuhend ja üksikasjalikud juhised rakenduses LEGO Builder. Selle intuitiivse ehituskaaslasega saavad lapsed visualiseerida mudeleid ehitamise ajal 3D-s. Rakendus võimaldab neil ka jälgida oma ehituse edenemist ning avastada ja salvestada virtuaalseid mängukomplekte.

Maailma avastamine läbi mängu

LEGO City mängukomplektid pakuvad lõputult mänguvõimalusi detailirohkete ehitiste, realistlike sõidukite ja inspireerivate tegelaskujudega, kellega saab mängida igapäevaelu lõbusal ja põneval viisil kujutavaid loomingulisi mänge.

  • Mängu jäätisepood – muuda LEGO® City komplektid veelgi lõbusamaks mängukomplektiga Jäätisepood (60363), mis on mõeldud alates 6-aastastele pidude, jäätisepoodide ja lahedate mänguasjade fännidele.
  • Mis on karbis? – kõik, mida lapsed vajavad, et ehita mängu jäätisepood ja kaubaratas, lisaks vahvad tarvikud ja kolm minifiguuri, sealhulgas jääkaru kostüümis müüja.
  • Peomäng – komplektis on palju detaile loovmänguks, sealhulgas jäätiselett, blender, külmkapp ja väline istumisala.
  • Vahva kingitus lastele alates 6. eluaastast – kingi see LEGO® komplekt sünnipäevaks või mis tahes muuks tähtpäevaks.
  • Mõõtmed – LEGO® Jäätisepood on 17 cm kõrge, 16 cm lai ja 12 cm sügav.
  • LEGO® minifiguuride tarvikud – tarvikute hulka kuuluvad mängu piimakokteil, telefon, õhupall, kingitus ja kaks jäätisekoonust.
  • Komplektis on interaktiivne juhend – avasta intuitiivne rakendus LEGO® Builder. Siin saavad lapsed suumida ja pöörata mudeleid 3D-vaates, jälgida ehituse edenemist ning avastada ja salvestada virtuaalseid mängukomplekte.
  • Piirideta linn – vabasta veel lõbu ja seiklusi, kombineerides seda komplekti teiste LEGO® City seeria komplektidega.
  • Mänguasjad, millele võid kindel olla – kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • Kõikvõimalikul moel testitud – LEGO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

60363_lifestyle-64ad34ecb640d.jpg

Äge mängujäätisepood!

Jäätisekohvikute fännidele meeldib see mängujäätisepood – see on ideaalne keskkond lõputututeks peomängudeks.

60363_hero-64ad34f0e6b6e.jpg

Ehitus- ja mängurõõm vanusele 6+

Lapsed saavad nautida lõbusat ehitamist, enne kui sukelduvad põnevasse fantaasiarikaste lugude maailma.

60363_build-64ad34ff0c338.jpg

Suure linna osa!

Lapsed saavad kombineerida seda komplekti teiste LEGO® City komplektidega (müüakse eraldi), et luua veel tegevusi!

60363_inthebox-64ad350343316.jpg

Astu digitaalsesse ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.

LEGO City

Seeria LEGO® City sisaldab kõiki elemente, mida laps iga päev näeb. Need innustavad last ehitama tegevust ja rõõmu täis linna. Siit leiate kõik peamised teemad, mille järgi võib tundide kaupa ehitada. Alates politsei- ja tuletõrjebrigaadist kuni paljude kenade transpordivahenditeni ja tõepäraste hooneteni, mida lapsele meeldib ehitada ja nendega mängida. LEGO® City seerias on tegelikult palju detaile, mis äratavad kujutlusvõime ja võimaldavad lapsel avastada piiramatute ehitamisvõimalustega maailma. LEGO® City – see on piiramatute võimaluste maailm, kus lapsed võivad mängida mitmesuguseid vallatuid mänge.

Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CITY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 60363 LEGO® City Jäätisepood - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 60363 LEGO® City Jäätisepood juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

60363 LEGO® City Jäätisepood

Kood: 4040101-6403
Ribakood: 5702017415635
2822
3799
28,22 €
28,22 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid