+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 5+ a
Bränd: LEGO CITY
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Aktiveeri hoorattaga trikimootorratas ning valmistu päriselulisteks trikkideks ja põnevusterohketeks seiklusteks LEGO® City trikimeeskonnaga! Liitu LEGO City telesarja kangelase, meeskonna maskoti ja poole kohaga kaskadööriametit pidava Clemmonsiga, kes sõidab oma laheda sõidukiga. Kas kanad oskavad lennata? See siin oskab küll! Saada teele vinge trikiratas, et teha närvekõditavaid hüppeid, õhumanöövreid ja ühele rattale maandumisi. See on lihtsalt äge!

Rohkelt põnevat tegevust pakkuv LEGO® City kanakostüümis sõitjaga trikimootorratta (60310) mängukomplekt sisaldab lahedate esirattatõstete ja kõrgelennuliste trikkide korraldamiseks vinget mängumootorratast. Selle abil võid telesarja „LEGO City Adventures“ kanakostüümis tegelaskuju Clemmonsiga korraldada ülinaljakad trikietendused.

Tore LEGO ese alates 5-aastastele lastele Selle mängukomplektiga on kaasas lihtsasti järgitav ehitusjuhend ning Instructions PLUS, mis kuulub nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud tasuta rakenduse LEGO Building Instructions juurde. Sellel interaktiivsel ehitusjuhendil on suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistad, tänu millele on LEGO klotsidega ehitamine tõeline lapsemäng.

Vinged mänguasjad lastele! LEGO City Stuntzi komplektid viivad lapsed otse seikluste südamesse, kust leiab kihutavad hoorattaga mootorrattad, lahedad sõidukid, realistlikud ehitised ja lõbusad tegelased, kes kutsuvad mängima loomingulisi rollimänge. Kombineeri seda mudelit teiste LEGO City Stuntzi universumisse kuuluvate eriliste mängukomplektidega, et rõõmu ja põnevust oleks veelgi rohkem!

  • See LEGO® City kanakostüümis sõitjaga trikimootorratta (60310) mängukomplekt sisaldab erilist hooratta jõul liikuvat mootorratast, millega saab teha võimsaid trikke, ja lisaks telesarja „LEGO City Adventures“ tegelaskuju.
  • Mis on karbis? Kõik, mida lastel on vaja hoorattaga trikimootorratta kokkupanekuks, ja lisaks telesarja „LEGO® City Adventures“ tegelaskuju – kanakostüümi riietatud maskott Clemmons.
  • Kui lapsed trikimootorratast lükkavad, aktiveerub hooratas, mille saab vabastada, et teha vingeid hüppeid, õhumanöövreid ja lahedaid maandumisi.
  • See LEGO® City kanakostüümis sõitjaga trikimootorratta mängukomplekt on lõbus jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingitus trikifännidele ning alates 5-aastastele lastele.
  • Kokkupanduna on kanakostüümis sõitjaga trikimootorratas 3 cm kõrge, 6 cm pikk ja 2 cm lai.
  • Täienda seda mängukomplekti teiste LEGO® City Stuntzi sarja mudelitega, et luua veelgi põnevamad trikietendused.
  • Komplektis on trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS, mis on osa nutiseadmetele mõeldud tasuta rakendusest LEGO® Building Instructions. Tänu sellele interaktiivsele juhendile on LEGO klotsidega ehitamine tõeline lapsemäng.
  • LEGO® City Stuntzi komplektid viivad lapsed otse seikluste keskele lahedate mängusõidukite, lõbusate tegelaskujude, inspireerivate lugude ja mänguolukordade kaudu, mis kujutavad reaalset elu lõbusalt ja põnevalt.
  • Kõiki LEGO® klotse ja osasid toodetakse kooskõlas rangete tööstusharu kvaliteedinõuetega, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® ehitusmänguasju testitakse põhjalikult, et tagada iga mängukomplekti vastavus rangeimatele ohutusnõuetele.

LEGO City

Seeria LEGO® City sisaldab kõiki elemente, mida laps iga päev näeb. Need innustavad last ehitama tegevust ja rõõmu täis linna. Siit leiate kõik peamised teemad, mille järgi võib tundide kaupa ehitada. Alates politsei- ja tuletõrjebrigaadist kuni paljude kenade transpordivahenditeni ja tõepäraste hooneteni, mida lapsele meeldib ehitada ja nendega mängida. LEGO® City seerias on tegelikult palju detaile, mis äratavad kujutlusvõime ja võimaldavad lapsel avastada piiramatute ehitamisvõimalustega maailma. LEGO® City – see on piiramatute võimaluste maailm, kus lapsed võivad mängida mitmesuguseid vallatuid mänge.

Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CITY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 60310 LEGO® City Stunt Kanakostüümis sõitjaga trikimootorratas - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 60310 LEGO® City Stunt Kanakostüümis sõitjaga trikimootorratas juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

60310 LEGO® City Stunt Kanakostüümis sõitjaga trikimootorratas

Kood: 4040101-5218
Ribakood: 5702017024226
629
899
6,29 €
8,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid