+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 5+ a
Bränd: LEGO CITY
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Aktiveeri hoorattaga trikimootorratas ja valmistu kõrgelennulisteks päriseluseiklusteks LEGO® City trikimeeskonnaga! Istu koos LEGO City telesarja kangelase Rocket Raceriga tema laheda sõiduki selga. Saada vinge rakett-trikimootorratas teele ja tuiska rampidelt õhku, et korraldada rekordilisi hüppeid, vaatemängulisi õhumanöövreid ja ühele rattale maandumisi. See sõitja kõrgusi ei karda, nii et haara kaitsekiiver ning valmistu järjekordseks lennuks!

Saada lapsed kõrgustesse hooratta jõul liikuva LEGO® City rakett-trikimootorratta (60298) mängukomplekti abil, millest leiab võimsa trikimootorratta ja telesarja „LEGO City Adventures“ lennuka tegelaskuju Rocker Raceri. Nii saad ideaalse võimaluse korraldada vaatemängulised trikietendused.

Suurepärane ehitus- ja mängukomplekt vähemalt 5-aastastele lastele Selle mängukomplektiga on kaasas hõlpsalt järgitav ehitusjuhend ning Instructions PLUS, mis kuulub nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud tasuta rakenduse LEGO Building Instructions juurde. Sellel interaktiivsel ehitusjuhendil on suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistad, mis aitavad noortel LEGO ehitajatel kiiresti ehitusmeistriteks saada.

Lastest saavad etenduse staarid! LEGO City Stuntzi komplektid viivad lapsed otse põnevate lugude südamesse, kus pakuvad pinget kihutavad hoorattaga mootorrattad, lahedad sõidukid, realistlikud ehitised ja lõbusad tegelased, kes innustavad mängima päriselust kannustatud rollimänge. Kombineeri seda mudelit teiste LEGO City Stuntzi maailma kuuluvate mängukomplektidega, et korraldada veelgi võimsamad trikietendused.

  • Päästa laste kujutlusvõime valla LEGO® City rakett-trikimootorratta (60298) mängukomplektiga, kus on hoorattaga varustatud mootorratas ja LEGO City telesarja lennukas uljaspea Rocket Racer.
  • Mis on karbis? Kõik, mida lastel on vaja, et ehitada vinge hooratta jõul liikuv trikimootorratas, ja lisaks telesarja „LEGO® City Adventures“ uljaspea Rocket Raceri minifiguur.
  • Kui lapsed trikimootorratast lükkavad, aktiveerub hooratas, ning siis saab selle vingete hüpete ja õhumanöövrite tegemiseks teele saata.
  • See LEGO® City rakett-trikimootorratta mängukomplekt sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingiks trikifännidele ning alates 5-aastastele lastele.
  • Kokkupanduna on rakett-trikimootorratas 3 cm kõrge, 6 cm pikk ja 2 cm lai.
  • Täienda seda rakett-trikimootorratta mängukomplekti teiste LEGO® City Stuntzi sarja mudelitega, et luua veelgi põnevamad seiklused.
  • Komplektis on trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS, mis on osa nutiseadmetele mõeldud tasuta rakendusest LEGO® Building Instructions. Interaktiivne ehitusjuhend aitab lastel saada meisterehitajaks!
  • LEGO® City Stuntzi komplektid viivad lapsed otse seikluste südamesse, kus neid ootavad lahedad mängusõidukid ja vahvad tegelaskujud, mis innustavad iseseisvalt rollimänge mängima. Lapsed saavad tõetruus keskkonnas ise seiklusi välja mõelda.
  • Kõiki LEGO® klotse ja osasid toodetakse kooskõlas rangete tööstusharu kvaliteedinõuetega, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® ehitusmänguasju testitakse põhjalikult, et tagada iga mängukomplekti vastavus rangeimatele ohutusnõuetele.

LEGO City

Seeria LEGO® City sisaldab kõiki elemente, mida laps iga päev näeb. Need innustavad last ehitama tegevust ja rõõmu täis linna. Siit leiate kõik peamised teemad, mille järgi võib tundide kaupa ehitada. Alates politsei- ja tuletõrjebrigaadist kuni paljude kenade transpordivahenditeni ja tõepäraste hooneteni, mida lapsele meeldib ehitada ja nendega mängida. LEGO® City seerias on tegelikult palju detaile, mis äratavad kujutlusvõime ja võimaldavad lapsel avastada piiramatute ehitamisvõimalustega maailma. LEGO® City – see on piiramatute võimaluste maailm, kus lapsed võivad mängida mitmesuguseid vallatuid mänge.

Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CITY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 60298 LEGO® City rakett-trikimootorratas - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 60298 LEGO® City rakett-trikimootorratas juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

60298 LEGO® City rakett-trikimootorratas

Kood: 4040101-5177
Ribakood: 5702016911596
629
899
6,29 €
8,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid