+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO IDEAS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Katkesta hetkeks ühendus digitaalse maailmaga ja mõtiskle lihtsamate aegade üle, pannes kokku vanaaegse kirjutusmasina LEGO® Ideas mudelit (21327). Selle kujundus on inspireeritud klassikalisest kirjutusmasinast, mida kasutas LEGO Groupi asutaja Ole Kirk Kristiansen, ning see liigub ja teeb häält, just nagu päris masin. Klotsidest kokkupandav keskel asuv tähekorv tõuseb iga klahvivajutuse korral ning on ühendatud kelguga, mis liigub trükkimise ajal edasi. Lisaks on mudelil dokumendirullik, kuhu on võimalik sisestada päris paber.


Loodud fännidele LEGO fänni poolt

LEGO fänni loodud ja LEGO fännidelt poolthääle saanud detailirohke kirjutusmasinamudeliga käib kaasas kiri Thomas Kirk Kristiansenilt, LEGO Groupi omanike perekonna neljanda põlvkonna liikmelt. Selle kirja saad pista kirjutusmasinasse, et esitlusmudel oleks täiuslik.


Suurepärane kingitus

Mudeliga, mis kuulub täiskasvanutele loodud ja parima kvaliteediga LEGO ehituskomplektide kollektsiooni, käivad kaasas selged juhised ning see on parim kingitus, mille võid teha iseendale või mõnele LEGO fännile, kirjanikule või retroasjade austajale.


  • See LEGO® Ideas ehitus- ja esitlusmudel (21327), mis liigub ja teeb häält nagu päris masin, tekib nostalgiat ja äratab uudishimu väiksemates fännides, kes pole varem kirjutusmasinat näinud.
  • Mudeli keskel asub tähekorv, mis tõuseb iga klahvivajutuse korral, ja on seotud kelguga, mis liigub trükkimise ajal edasi. Lisaks on mudelil dokumendirullik, millesse saad sisestada päris paberi.
  • Disain on inspiratsiooni saanud LEGO Groupi asutaja Ole Kirk Kristianseni klassikalisest kirjutusmasinast.
  • Komplektis on brošüür, mis sisaldab 43 eri keeles kirja, mille on kirjutanud ja allkirjastanud LEGO Groupi omanike pere liige Thomas Kirk Kristiansen. Vali oma keel ja pane kiri kirjutusmasinasse.
  • See nostalgiline kollektsioneeritav mudel, mis kutsub veetma kvaliteetaega iseenda või pereliikmete seltsis, on unikaalne sünnipäeva- või pühadekink kas iseendale või mõnele LEGO® fännile, kirjanikule või retroasjade austajale.
  • Kirjutusmasina mudel on enam kui 11 cm kõrge, 27 cm lai ja 26 cm sügav ning see on kaunis ese, mille võib kaameraga üles pildistada, et pilte siis sõpradega jagada.
  • 2079-osalise ehitusmudeliga tuleb kaasa ka illustreeritud brošüür, kus tutvustatakse komplekti fännist disainerit ja LEGO® disainereid, ning üksikasjalikud juhised, mis aitavad selle keeruka mudeli kokku panna.
  • See täiskasvanutele mõeldud ehituskomplekt kuulub põnevate LEGO® Ideas mudelite kollektsiooni. Iga mudeli on loonud mõni fännist disainer, selle poolt on hääle andnud tuhanded teised LEGO fännid ja selle on tootnud LEGO Group.
  • LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast rangeimatele tööstusharu nõuetele, et tagada osade kokkusobivus ja kindel ühenduvus ka jõuliste ehitajate käes.
  • LEGO® klotse ja osi testitakse pea igal mõeldaval viisil, et need vastaksid nõudlikele üleilmsetele ohutusstandarditele.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO IDEAS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 21327 LEGO® Ideas Kirjutusmasin - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 21327 LEGO® Ideas Kirjutusmasin juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

21327 LEGO® Ideas Kirjutusmasin

Kood: 4040101-5240
Ribakood: 5702016995831
21361
26499
213,61 €
213,61 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid