+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 4+ a
Bränd: LEGO SPIDEY
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Tutvusta oma pisikestele klassikalist superkangelase võitlust komplektiga LEGO® Marvel Spider-Mani auto ja Doc Ock (10789). See legendaarsete tegelaskujude, üliägeda sõiduki ja lahedate tarvikutega mängukomplekt on ideaalne 4-aastastele ja vanematele lastele.
Võrku vibutav autojälitus Spidey ja Doc Ockiga
Teemandirööv käivitab võitluse ja viib lapsed lõpmatutele kujutletavatele seiklustele. Komplektis on kaks minifiguuri – Spidey ja Doc Ock – ning Spidey auto, millel on kaks pimedas helendavat võrguelementi. Spetsiaalne autoraami põhiklots julgustab lapsi Spidey autot ise ehitama. Lihtsad juhised on esitatud värviliste piltidega juhendis ning digitaalset lõbu lisab rakendus LEGO Builder, mille intuitiivsed suumimis- ja pööramistööristad võimaldavad lastel mudelit ehitamise ajal visualiseerida.
Koos perega mängimiseks
Alates 4-aastastele mõeldud komplektid on suurepärane viis, kuidas täiskasvanud saavad nautida koos lastega ehituselamusi, sõltumata sellest, kas tegemist on kogenud LEGO fännidega või kasutatakse LEGO klotse alles esimest korda.
  • Helendav superkangelase võitlus – LEGO® Marvel Spider-Mani auto ja Doc Ock (10789) sisaldab superkangelase minifiguure ja sõidukit, mis on loodud alates 4-aastastele lastele.
  • Legendaarsed tegelaskujud – komplektis on Spidey ja Doc Ocki minifiguurid ja Spidey auto, millel on kaks pimedas helendavat võrguelementi ja autoraami põhiklots, mis julgustab algajaid ehitajaid.
  • Lahtise lõpuga mäng – Doc Ocki teemandirööv käivitab võitluse ja inspireerib võrgu vibutamise seiklusi, mis ei lõppe kunagi.
  • Kingitus lastele – põhiklotsi ja lihtsate ehitusetappidega mängukomplekt toetab alates 4-aastaste laste arengut, nautides lõpmatut käteosavust arendavat loovmängu.
  • Kaasaskantav mäng – auto, mis on 4 cm kõrge, 8 cm pikk ja 4 cm lai, lahutab laste meelt kõikjal, kuhu nad ka ei läheks.
  • Loov ehitus – trükitud piltjuhend näitab iga ehitusetapi eesmärki ja rakendus LEGO® Builder pakub digitaalseid suumimis- ja pööramistööriistu, et lapsed saaksid mudelit ehitamise ajal visualiseerida.
  • Laienda mängu – suur LEGO® 4+ komplektide seeria tutvustab lastele filmilemmikute, TV-tegelaskujude ja igapäevaste kangelaste suurt universumit.
  • Kvaliteet on garanteeritud – LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside sujuv ühendamine igal korral.
  • Ohutus on tagatud – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

10789_lifestyle-645b9b2f34ded.jpg

Spider-Mani tegevused alates 4-aastastele lastele

Tutvusta alates 4-aastastele lastele klassikalist superkangelast lõbusa komplektiga, mis on mõeldud noortele Spider-Mani fännidele.

10789_hero-645b9b8082c90.jpg

Loodud kasvavatele superkangelastele

See komplekt on spetsiaalselt loodud sobima vanusele 4+. Komplektis on põhiklots, modulaarsed osad ja eraldiseisvad ehitised igas kotis.

10789_build-645b9b9f982c7.jpg
Koos perega mängimiseks
See arendav ehitusmänguasi annab täiskasvanutele suurepärase võimaluse lastega ühineda ning koos väärtuslikke hetki jagada.
10789_inthebox-645b9bb05ce55.jpg
Lõputud ämblikuvõrgu pildumise lood
Teemandivargus käivitab tegevuse ja juhatab lapsed lõpututesse kujutlusvõimelistesse seiklustesse koos Spider-Mani ja Doc Ockiga.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO SPIDEY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 10789 LEGO® Marvel Spidey Spider-Mani auto ja Doc Ock - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 10789 LEGO® Marvel Spidey Spider-Mani auto ja Doc Ock juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10789 LEGO® Marvel Spidey Spider-Mani auto ja Doc Ock

Kood: 4040101-6165
Ribakood: 5702017424149
900
1099
9,00 €
9,00 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid