+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ k
Bränd: LEGO DUPLO
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Kui avate selle värvilise LEGO® DUPLO® klotsikomplekti, avaneb teile loomingulise mängu ja arenguvõimaluste maailm. See mitmekülgne mängukomplekt pakub mudilastele hulganisti ideid ja inspiratsiooni. Komplektiosade hulgas on liikuvate ratastega auto, katus, aken, lilled ja leib, mida saab erinevate klotside ja detailidega mitmeti kombineerida ja mis innustavad lõputult loovalt mängima. Numbriklotsidega (1, 2 ja 3) saate õpetada ka numbreid.

Selles vahvas arengut toetavas komplektis on palju klotse ja osi, mis julgustavad mudilasi loovalt tegutsema ja mängima. Tuttavad detailid virgutavad noori meeli ja värvilised kujundid kutsuvad ehitama. Nii sobib see LEGO® DUPLO® põhikomplekt hästi noorte ehitajate inspireerimiseks.

Õppimist toetav väikelaste mängukomplekt Selles vastupidavas hoiukarbis on liikuvate ratastega auto, katus, aken, lilled, leib, DUPLO inimesefiguurid, numbriga klotsid (1, 2, 3) ja valik kutsuvates vikerkaarevärvides algupäraseid klotse. Jagades lastega rõõmu klotside ja detailide kombineerimisest ning lõpututest loovmängu võimalustest, saavad vanemad jälgida, kuidas nende pisikesed ehitajad olulisi arenguverstaposte läbivad.

Suurepärased kingitused koolieelikutele! DUPLO mängukomplektid pakuvad noortele ehitajatele loova ehitamise ning eneseväljendusvõimalusi. Mudilaste kujutlusvõimet elavdavad värvilised ja lihtsasti käeshoitavad osad on ohutud ja puhtad ning need saab hõlpsalt kõikjale kaasa võtta.

  • Mudilasesõbraliku LEGO® DUPLO® klotside ja detailide komplektiga mängimise käigus arenevad mudilase loova mõtlemise, probleemide lahendamise ja visuaalse ruumitunnetuse oskus ning peenmotoorika.
  • Komplektis on 65 värvilist klotsi ning tuttavad asjad ja osad, mis mudilaste meeli virgutavad, sealhulgas liikuvate ratastega auto, katus, aken, lilled ja leib, DUPLO inimesefiguurid ja numbriga klotsid (1, 2, 3).
  • Jagades lastega rõõmu klotside ja osade kombineerimisest, uute mänguasjade leiutamisest ning lõpututest loomingulise mängu võimalustest, saavad vanemad ja hoidjad jälgida, kuidas nende pisikesed ehitajad väikseid olulisi arenguverstaposte läbivad.
  • See ohutute värviliste hõlpsasti käsitsetavate klotside ja osadega õppimist toetav mudilaste mängukomplekt sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva või mistahes muu tähtpäeva kingituseks alates 18 kuu vanustele poistele ja tüdrukutele.
  • Kõiki meeliköitvates värvides osi, kujundeid, esemeid, inimesekujusid ja numbreid saab mugavalt hoiustada kaunis LEGO® DUPLO® kastis. Kui komplekti teiste DUPLO® komplektidega kombineerida, on loomisrõõmu veelgi rohkem.
  • Selle ehitus- ja mängukomplekti paneb tööle laste kujutlusvõime – patareisid pole vaja! Käsitsi juhitavad (patareivabad) mänguasjad aitavad arendada laste peenmotoorikat ja probleemi lahendamise oskust ning innustavat loovust rakendama.
  • Avage hoiukast ja loominguline mäng võib alata! Lihtne juhend annab vanematele ja väikelastele inspiratsiooni – kui lapsed juba ehitamisega algust teevad, ei taha kujutlusvõimet virgutav mäng niipea lõppeda!
  • LEGO® DUPLO® mängukomplektid sobivad suurepäraselt koolieelikutele kingituseks. Need toidavad laste kujutlusvõimet, julgustavad vabalt ja pikalt mängima ja toetavad mudilaste arengut.
  • LEGO® DUPLO® põhikomplektid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et väikestel kätel on neid lihtne haarata, paigutada ja eraldada. Nii on see olnud juba aastast 1969.
  • LEGO Groupis kukutame, muljume, vääname, kuumutame, hammustame, painutame, kraabime ja venitame LEGO® DUPLO® klotse ja osi põhjalikult, et tagada kõigi DUPLO ehitusmänguasjade vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DUPLO tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 10913 LEGO® Duplo Klotsikast - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 10913 LEGO® Duplo Klotsikast juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10913 LEGO® Duplo Klotsikast

Kood: 4010602-0608
Ribakood: 5702016617740
2345
3699
23,45 €
23,45 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid